Våre ansatte

Her kan du lese om våre tannleger og bestille time

Utdannet ved Universitetet i Oslo med eksamen fra 1990. Praktiserte som tannlege i Hans Majestet Kongen Garde i perioden 1990/91, etablerte samtidig praksis på Skarnes som ble overtatt av annen tannlege 1997.

Etablerte Bryn Tannhelsesenter 1996 og arbeider i klinikken på fulltid som tannlege og daglig leder. Har godkjent spesialkompetanse i implantat protetikk  i henhold til Helfo sitt regelverk for dekning av kostnader ved implantat protetisk behandling.

Har gjennomført Norsk tannlegeforening sitt etterutdanningsprogram for dette ved Haukeland Sykehus i Bergen. Klinikken kan gjennom dette tilby trygdedekning ved implantat behandling (etter bestemte regler fastsatt av Helse og omsorgsdepartementet). Han er opprinnelig fra Askim, men er nå bosatt i Asker .

Egil startet Knapstad Tannklinikk januar 2018.

Hebah er utdannet tannlege fra Polen. Hun er medlem av Norges Tannlegeforening.

Vilde er utdannet tannlege fra Universitetet i Bergen, der hun også arbeidet som studentlærer i kariologi ved siden av studiet. Hun har også vært redaktør i Fasett, tidsskriftet for odontologistudenter i Bergen. Vilde er medlem av Norges Tannlegeforening og Norsk Forening for Odontofobi (tannlegeskrekk).

©2022 Knapstad Tannklinikk  |  Webdesign by Monk

Log in with your credentials

Forgot your details?