Til deg som vurderer tannbehandling i utlandet

Til deg som vurderer tannbehandling i utlandet

Vi på Bryn Tannhelsesenter vil gjerne gi deg som vurderer tannbehandling i utlandet et godt tilbud.

På vår klinikk har vi erfarne og flinke tannleger som kan tilby alle typer tannbehandlingen på en trygg og profesjonell måte. Ved å få tannbehandling hos oss i Norge er du som pasient forsikret gjennom gjennom Norsk Pasientskadeerstatning. Dette er en sikkerhet for deg som pasient og betyr at du kan få hjelp dersom noe skulle skje ved behandlingen, men dette gjelder kun dersom det er gjort av en tannlege i Norge tilknyttet NPE. Dette vil man ikke få ved behandling i utlandet. Det blir litt som å kjøre bil uten bilforsikring….

Mange tror at det er lønnsomt å reise til utlandet for tannbehandling. Men det kan fort bli dyrere dersom noe går galt, man får smerter eller komplikasjoner etter behandlingen. Da må man kanskje reise flere ganger tilbake til landet der arbeidet er utført. Det koster ekstra og det kan være vanskelig å kommunisere med behandleren pga språkforskjeller. I Norge er det også meget strenge krav til sterilisering av utstyret, og vi har gode rutiner i hht kravene slik at du som pasient får en smittefri og ren behandling. Dette kan være av mer usikker kvalitet ved utenlandske klinikker.

Dersom du har fått et pristilbud fra en utenlands aktør, så vil vi ved Bryn tannhelsesenter gi deg en GRATIS UNDERSØKELSE MED VURDERING OG ET KOSTNADSOVERSLAG. Mest sannsynlig kan vi matche prisforslaget fra utlandet så sant dette er innenfor riktig behandlingsvalg. Dette vil for deg som pasient bety at du kan få norsk behandling under trygge forhold.

Ønsker du en slik vurdering er du velkommen til å ringe oss for en uforpliktende time på telefon 22278222 eller send oss en e-post på firmapost@bryntannhelse.no og se våre hjemmesider www.bryntannhelse.no (husk å referere til Facebook tilbudet) .

Tilbudet varer helt til 1. juli 2017 og husk å ta med kostnads overslaget du har fått på en utenlandsk klinikk. Vi ønsker deg velkommen til en trygg og hyggelig tannlegetime og husk at vi tilbyr tannbehandling under narkose til deg som føler det er nødvendig.

Vi har direkte oppgjør med Helfo slik at du trenger ikke å legge ut en krone på refusjonen du har rett til.

©2021 Knapstad Tannklinikk  |  Webdesign by Monk

Log in with your credentials

Forgot your details?