Om oss

Hvorfor velge oss

Bryn Tannhelsesenter er en moderne praksis med 9 tannleger, 4 tannpleiere og 8 tannhelsesekretærer. Av tannlegene er det 1 spesialist i Oral kirurgi og 2 spesialister i kjeveortopedi. Av allmenn tannlegene har 2 av dem kompetanse i implantatprotetikk med refusjonsrett hos Helfo.

Alle på Bryn Tannhelsesenter er opptatt at du som pasient får best mulig behandling av dine tenner. Vi er derfor en klinikk med det siste innen moderne tannbehandlings utstyr og fokuserer på mest mulig smertefri tannbehandling. Siste nytt innen digitalt røntgenutstyr (panoramarøntgenbilde) OPG.

Som pasient hos oss skal du alltid være sikker på at behandlingen er optimal ut i fra hvilke muligheter som finnes. Har du tannverk, ta turen til oss!

Vi holder til på plan 5 på Bryn Senter med nytt moderne utstyr i trivelige lokaler.

Det er gratis parkering bl.a i parkeringshus, uten lapp i vinduet ! – Bryn Senter har også noen hurtigparkeringsplasser (max 1 time) med betaling på plan 3 og nærmest utgangen ved hovedinngangen.

Det lett adkomst med både trapp og heis. Lokalene er tilpasset funksjonshemmede.

Vi holder til i et medisinsk senter med en rekke andre typer av spesialister og kan derfor raskt ordne time for undersøkelse og behandling hos disse. Både over og under oss finnes flere helsetilbud. I etg under oss (plan 4) finner du et av Norges mest moderne røntgeninstitutt samt kiropraktor / fysioterapeut / akupunktør / psykomotorisk fysioterapi / psykolog.

Bryn Senter har også et fint butikktilbud som du kan benytte deg av besøk hos oss. Du finner de fleste kjede butikkene, 3 serveringssteder, apotek, 2 frisørsalonger, helsekost, optiker, post i butikk og Meny

Leverandører

Historikk

Bryn Tannhelsesenter ble etablert av Tannlege Egil Jakobsen i 1996. Klinikken ble planlagt 94/95 og åpnet april 96.

Etter dette har klinikken vokst seg til en av de største i Oslo med 13 behandlingsrom og med i dag 8 tannleger som utøver sin praksis her, samt 4 tannpleiere. I tillegg har vi spesialist i Oral kirurgi og oral medisin og spesialist i kjeveortopedi.

Vi har 2 digitale OPG-maskin (som tar panoramarøntgen) og 1 Ceph maskin (som tar profilrøntgen). Alle røntgenbilder tas digitalt. Klinikken er utstyrt med moderne utstyr som f. eks Cerec med 3- D fresing av kroner, alle journaler føres med Opus journalføringssystem.

Vår steril avdeling er utstyrt med 2 stk Autoklaver , 2 stk Miele desinfektor, Dac (sterilisering av roterende instrumenter) og et stort og bredt utvalg av instrumenter og utstyr.

Vi har et utbredt samarbeid med våre tannteknikere. Vi samarbeider tett med våre tannteknikere slik at behandlingen kan foregå lettere og raskere, noe som er viktig for deg som pasient.

I 2012 etablerte vi en egen kjeveortopedisk avdeling som har utvidet vårt behandlingstilbud både til barn og voksne. Tannregulering kan tilbys både på forsiden og baksiden av tennene (såkalt usynlig tannregulering).

Høsten 2016 har vi gleden av å tilby tannbehandling i narkose. Mer informasjon kommer.

©2021 Knapstad Tannklinikk  |  Webdesign by Monk

Log in with your credentials

Forgot your details?